Niet alleen mooi, ook doeltreffend

(Re)branding

Integreren na een fusie of overname? (Her)positioneren om competitief te blijven? Er zijn veel verschillende redenen om (re)branding te overwegen, toe te passen en te implementeren. De strategische aanpak van Wolf zorgt ervoor dat de verbondenheid voelbaar is in uw hele bedrijf. Met als resultaat: geïnspireerde medewerkers, tevreden klanten en positieve aandeelhouders voor de aankomende jaren.

Brand Launch

Introduceert u binnenkort een nieuw product, dienst, uitbreiding van een bestaand merk of geheel nieuw bedrijf? Dan kan Wolf u helpen bij het plannen en creëren van een omvangrijke aanpak. Wij helpen u een nieuw merk te introduceren met een onvergetelijk en overtuigende merkervaring voor nieuwe of huidige klanten.

Brand Architecture

Heeft u binnen uw organisatie meerdere bedrijfstakken, diensten en/of producten met elk hun eigen doelgroep en komen deze in conflict met elkaar waardoor ze niet goed genoeg zijn verbonden met elk hun eigen doelgroep? Dan kan Wolf u helpen met verdere verduidelijking met als einddoel verbintenis met uw klant. Wij kunnen u hierbij helpen met de verdere richting en inrichting van uw organisatie.

Brand Experience

We begrijpen dat het een uitdaging is om een consistente merkbeleving vast te houden en door te voeren op de snel toenemende kanalen. Wolf kan u helpen met het uitlijnen van uw merkstrategie en touchpoints, zodat uw klanten zich beter verbonden voelen met uw merk.

Brand Campaign

Het belangrijkste doel van een merkcampagne is om een merk, product en/of dienst onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Dit om onderscheidend vermogen te creëren en op te vallen tussen de concurrentie. Het is van groot belang dat uw (potentiële) klanten u als relevant ervaren. Met behulp van een merkcampagne zorgen wij voor herkenbaarheid en verbondenheid tussen u en uw doelgroep.